– LEGACY DANCE COMPETITION 2022 – 

Streetdance/Hiphop wedstrijd LDC 2022

Op zaterdag 25 juni 2022, staat onze Legacy Dance Competition op de planning. Net als voorgaande jaren zullen we weer een super toffe maar vooral gezellige Streetdance/Hiphop wedstrijd organiseren waar zowel teams als duo’s aan mee kunnen doen.

Iedereen van jong tot oud, beginner of demo niveau, is welkom om deel te nemen aan Legacy Dance Competition 2022. Ook draaien wij uiteraard weer de fantastische 30+ categorie en zullen we weer een professioneel jury panel hebben.

Na de wedstrijd meerdere keren op onze thuisbasis in Delfzijl georganiseerd te hebben, kiezen wij nu voor een grotere, spectaculaire en professionele locatie -> Het Theater van ‘het Cultuurhuis De Klinker’ in het mooie WINSCHOTEN.

Wij kijken er enorm naar uit om hier LDC te gaan organiseren en hopen er weer een mooie sportieve editie van te gaan maken. Eentje die voor alle dansers, hun trainers en de toeschouwers onvergetelijk zal zijn. Bekijk alvast de foto’s voor een sfeerimpressie van het prachtige theater.

Deze wedstrijd zal een mooie afsluiting worden van het dansseizoen voor jouw dansteam(s).

Zorg dat je aanwezig bent met je team(s) en/of duo(s). Inschrijven of meer informatie aanvragen kan via de mail naar info@dansschoolthelegacy.nl

Contact

  • The Legacy

  • Oslofjord 90, 9933 VG Delfzijl

  • KVK nummer: 55933912

Contactpersonen