– LEGACY DANCE COMPETITION 2020 – 

💥 Legacy Dance Competition 2020  💥

Op zaterdag 23 mei staat onze Legacy Dance Competition weer op de planning. Net als voorgaande jaren zullen we weer een super toffe maar vooral gezellige Streetdance/Hiphop wedstrijd organiseren waar zowel teams als duo’s aan mee kunnen doen. Iedereen van jong tot oud, beginner of demo niveau, is welkom om deel te nemen aan Legacy Dance Competition 2020. Ook draaien wij weer de 30+ categorie & Streetdance Xtra.

Na de wedstrijd meerdere keren in onze thuisbasis georganiseerd te hebben kiezen wij nu voor een grotere, mooiere en professionele locatie -> Het Theater van ‘het Cultuurhuis De Klinker’ in Winschoten.

Wij kijken er enorm naar uit om hier LDC te gaan organiseren en hopen er weer een mooie sportieve editie van te gaan maken. Bekijk alvast de foto’s voor een sfeerimpressie van het theater.

De inschrijving is vanaf vandaag geopend! Inschrijven of meer informatie: stuur dan een mail naar: info@dansschoolthelegacy.nl

🔥 15 juni 2019 🔥 

Met trots doen we opnieuw de aankondiging voor onze eigen Streetdance/Hiphop wedstrijd ‘Legacy Dance Competition’ (LDC). Dit zal alweer de vierde editie worden! 

We organiseren LDC op onze thuisbasis in Delfzijl. Deze dag zal de Bredeschool weer worden omgetoverd tot The Legacy Dome. 

Onze wedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens onze wedstrijd draaien we zowel de categorie teams als duo. Ons streven is om een toffe, sportieve en gezellige losse wedstrijd neer te zetten waarbij plezier voorop staat en iedereen welkom is. Alle dansers worden beoordeeld door een ervaren jury panel & krijgen na afloop een scoresheet mee. 

De voorgaande edities waren spectaculair en druk bezocht met meer dan 100 deelnemende teams en duo’s uit het Noorden van Nederland. 

Ook draaien wij bij LDC, als een van de weinige organisaties, de 30+ categorie & de categorie Streetdance Extra. Hier zijn wij enorm trots op! 

Natuurlijk is het als toeschouwer ook een waar spektakel om al het danstalent van het Noorden te komen bekijken. Dus Save the date: 15 juni 2019 🔥. De deadline van inschrijven is inmiddels gesloten. Het tijdschema zal zsm volgen. 

Nieuwschierig geworden? Hieronder een kleine foto impressie. Foto credit: SvdSfotografie – Stefan van der Spek 

Contact

  • The Legacy

  • Oslofjord 90, 9933 VG Delfzijl

  • KVK nummer: 55933912

Contactpersonen