Dansschool The Legacy trapt dansseizoen af met vier bekers!

Afgelopen zaterdag werd op Urk de voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap (NNKS) gehouden. Dansschool The Legacy nam deel met vijf wedstrijdteams olv Cheryl Tualena, Eva Matrutty, Desiree Hiele en Marcella de Vries.

Het was voor de teams de eerste wedstrijd na twee jaar stilstaan door Corona. Door hoog te eindigen tijdens voorrondes kan men zich plaatsen voor de finale van het kampioenschap. Dansschool The Legacy nam deel met vijf teams en vier daarvan wisten een beker in de wacht te slepen.

1e prijs: Royalty, Reckless
3e prijs: Notorious, Empire
6e plaats: So Fly

💥 BIG NEWS 💥🔥

Vanaf 13 januari zullen wij onze 6e (!) locatie gaan openen in LOPPERSUM. Met trots kunnen we vertellen dat de Streetdance/Hiphop lessen zullen worden gegeven door Quinty Pattiwaël, iedere donderdag van 16.00-18.00 uur in de Boshal te Loppersum.

Wij zullen op zaterdag 11 december een Try-Out les gaan organiseren van 12.30-13.30 uur. Iedereen die graag wil dansen & woonachtig is in de omgeving van Loppersum is van harte welkom om langs te komen.

Van 12.30-13.00 uur is de Try-Out voor de leeftijd 5 – 10 jaar en van 13.00-13.30 uur voor de leeftijd van 10 jaar en ouder.

Tijdens deze Try-Out kun je kennismaken met The Legacy en haar docente Quinty & alvast een voorproefje krijgen van hoe de danslessen er uit zien.

Wij kijken er enorm naar uit en kunnen niet wachten om van start te gaan in LOPPERSUM!

Vertel het rond, The Legacy Loppersum is loading! 💥🔥💥 #6

Voor vragen; stuur een berichtje naar de pagina of een mailtje naar info@dansschoolthelegacy.nl

💥Streetdance/Hiphop wedstrijd LDC 2022💥

Op zaterdag 25 juni 2022, staat onze Legacy Dance Competition op de planning. Net als voorgaande jaren zullen we weer een super toffe maar vooral gezellige Streetdance/Hiphop wedstrijd organiseren waar zowel teams als duo’s aan mee kunnen doen.

Iedereen van jong tot oud, beginner of demo niveau, is welkom om deel te nemen aan Legacy Dance Competition 2022. Ook draaien wij uiteraard weer de fantastische 30+ categorie en zullen we weer een professioneel jury panel hebben.

Na de wedstrijd meerdere keren op onze thuisbasis in Delfzijl georganiseerd te hebben, kiezen wij nu voor een grotere, spectaculaire en professionele locatie -> Het Theater van ‘het Cultuurhuis De Klinker’ in het mooie WINSCHOTEN.

Wij kijken er enorm naar uit om hier LDC te gaan organiseren en hopen er weer een mooie sportieve editie van te gaan maken. Eentje die voor alle dansers, hun trainers en de toeschouwers onvergetelijk zal zijn. Bekijk alvast de foto’s voor een sfeerimpressie van het prachtige theater.

Deze wedstrijd zal een mooie afsluiting worden van het dansseizoen voor jouw dansteam(s).

Zorg dat je aanwezig bent met je team(s) en/of duo(s). Inschrijven of meer informatie aanvragen kan via de mail naar info@dansschoolthelegacy.nl

Contact

  • The Legacy

  • Oslofjord 90, 9933 VG Delfzijl

  • KVK nummer: 55933912

Contactpersonen